Årets nyhet?

vickan-danielsmiley

I dag släpptes nyheten att kronprinsessan Victoria och hennes Daniel ska förlova sig och det blev genast hela svenska folkets angelägenhet. Själv är jag långt i från någon rojalist, men stör mig inte heller på kungahuset – man gör ju enligt uppgift en hel del bra saker för vårt land. Kan dock inte för mitt liv förstå att det är tjockt med människor utanför Stockholms slott, att man rotar fram Daniels tidigare hockeytränare för en intervju (?!) etc. Det är JÄTTEKUL med den kommande förlovningen – för Victoria och Daniel. Varför deras kärlek är så intressant för så många andra övergår emellertid mitt förstånd. En vanlig pojk från Ockelbo och en inte fullt så vanlig tös från huvudstaden har till sist fått till det – end of story. Eller kanske ändå inte, det är ju hyfsat sällan våra kungligheter kilar i väg och gifter sig. Själv är jag i alla fall nöjd över att inte vara så värst kunglig, för integritet och spontanitet finns det inget vidare utrymme för i den branshcen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *