Stackars Kelly…

kelly-brook-3

Glamourmodellen Kelly Brook berättar att hennes bröst och kvinnliga former har förstört hennes karriär, allt enligt tidningen Female First. Stackars Kelly har aldrig anlitats av de stora modellagenturerna, uppdragen har gått till trådsmala modeller à la Kate Moss. Kelly säger att hon alltid haft problem p g a sina bröst och verkligen har fått utstå en kamp mot trenderna (stackar’n…). Någon kanske borde upplysa Kelly om att a) de seriösa agenturerna inte anlitar utvikningsbrudar b) hon faktiskt skaffat sig en karriär tack vare sina bröst  c) det är rätt många som inte får några modelluppdrag överhuvudtaget, fler än Kelly p g a att de är för runda här eller där. Tycker personligen att det finns större problem i världen än att vara enastående vacker, men aldrig blir bli riktigt trendig p g a sina former. För övrigt verkar ju Kellys kroppstyp, med tanke på allt silikon som flödat de senaste decennierna, ha varit väldigt trendig. Hm, inte i modebranschen förstås och det var väl där problemet låg liksom… Där har ju söta Kelly i allra högsta grad en poäng, för det vore ytterst tacksamt om den anorektiska modevärlden normaliserades en smula och även accepterade tjejer som inte ser ut som huggormar (långa, supersmala och plattbröstade 🙂 ).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *