Älskar, älskar inte, älskar?

tummenupptummen-upp

Cirkus SSK fortsätter… I december sparkade man tränaren Leif Strömberg och lät andretränaren Stefan Nyman ägna all sin tid åt jobbet som sportchef. Nu, 2½ månader senare, sparkar man “nye” tränaren Jim Brithén för att åter placera Strömberg och Nyman i spelarbåset. Det bedrevs mer eller mindre hetsjakt på Strömberg såväl innan som efter att han fick sparken, bl a hävdade vissa personer att spelarna inte ville ha kvar sin tränare. Tydligen har man ändrat sig eller så var det helt enkelt inte sant. Hursomhelst, patetiskt att SSK:s talesman Jonas Heed inte förrän nu går ut och dementerar påståendena om att det var spelarna som ville bli av med Strömberg. Detta borde självklart ha gjorts i december när Strömberg anklagades för både det ena och det andra i pressen. Själv förespråkade jag aldrig Strömbergs avgång och är heller inte ledsen över att han kommer tillbaka, tvärtom glad över att det händer något. Bra där!

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.