Älskar, älskar inte, älskar?

tummenupptummen-upp

Cirkus SSK fortsätter… I december sparkade man tränaren Leif Strömberg och lät andretränaren Stefan Nyman ägna all sin tid åt jobbet som sportchef. Nu, 2½ månader senare, sparkar man “nye” tränaren Jim Brithén för att åter placera Strömberg och Nyman i spelarbåset. Det bedrevs mer eller mindre hetsjakt på Strömberg såväl innan som efter att han fick sparken, bl a hävdade vissa personer att spelarna inte ville ha kvar sin tränare. Tydligen har man ändrat sig eller så var det helt enkelt inte sant. Hursomhelst, patetiskt att SSK:s talesman Jonas Heed inte förrän nu går ut och dementerar påståendena om att det var spelarna som ville bli av med Strömberg. Detta borde självklart ha gjorts i december när Strömberg anklagades för både det ena och det andra i pressen. Själv förespråkade jag aldrig Strömbergs avgång och är heller inte ledsen över att han kommer tillbaka, tvärtom glad över att det händer något. Bra där!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *