Underbara vinter

vintervy

Har aldrig direkt gillat vintern och trodde nog att ”nya” landstället mest skulle vara för sommarbruk. Nu har vi emellertid varit här även under vinterhelgerna, och det är grymt mysigt. En kamin, god mat (ibland även något gott att dricka) och lämplig sysselsättning så är saken biff. Och en dag som denna är även tillvaron utomhus fantastisk: nollgradigt, massor av snö och strålande sol = jag är kär. Har äntligen fattat hur det går till när folk är i fjällen och sitter utomhus mitt i vintern med en kall öl. Faktum är att jag ofta har funderat över just detta och tyckt att det verkat helskumt, men icke = jag var bara tvungen att provdricka en öl ute mitt i vintern 🙂

Ett svar på ”Underbara vinter

  1. Ni får se till att fixa till dom två B:na nu – Bastu & Bredband. Inte nödvändigtvis i kombination med varandra…fast det skulle vara spännande…se bara till att skicka in din sämre halva först 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *