Tjejer avundsjuka?

pamela-andersson

När en kille kläcker ur sig ex.vis att Arnold Schwarzenegger ser ut som en uppblåst badboll och dessutom verkar helkorkad är det ett konstaterande. När en tjej tycker att ex.vis Pamela Anderson ser ut som en vandrande plastikoperation och dessutom verkar fullkomligt urblåst är tjejen avundsjuk. Det slår faktiskt nästan aldrig fel, som tjej får man inte bara tycka något negativt om en annan tjej. Nix, då måste det handla om avundsjuka. Jag säger bara stackars mig! Så ofta som jag ifrågasätter andra, även tjejer, måste jag vara i total avsaknad av självkänsla och jäv..gt avundsjuk. Eller kan det vara så enkelt att jag inte är helt blåst själv och därför ofta reagerar på mindre begåvade uttalanden/beteenden? Nähä, misstänkte väl det… Fast jag tycker att det är skumt, eftersom jag trivs ruskigt bra med att vara precis den jag är 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *