Vacker = otrogen?

angelina-jolie

Vacker Angelina?

Jag köper så gott som aldrig kvällstidningar, eftersom de numera är rena skvallerpressen. Det händer dock att jag surfar runt på ex.vis Aftonbladets hemsida, så även i kväll. Förutom bantnings- och träningstips, kunskap om hur man lär sig att upptäcka farliga sjukdomar eller blir oemotståndligt vacker får man lära sig att vackra kvinnor är “programmerade” att vara otrogna. Detta , enligt Dr Kristina Durante till Daily Mail, eftersom “fysiskt attraktiva kvinnor inte bara har fler alternativ att välja mellan utan också högre krav som kan vara svåra att tillfredsställa“. Allvarligt talat, någon har verkligen forskat på området fragande-smiley Har oerhört svårt att förstå vem som skulle kunna vara intresserad av att betala för något dylikt, men uppenbarligen är det någon som har för mycket pengar. Man kan ju möjligen tänka sig att det finns mer akuta frågor som söker svar, men jag kanske är ute och cyklar som vanligt… Slutsatsen måste ändå bli: skit i alla skönhetstips och bantningskurer och förbli en trogen partner. Undrar förresten om detta gäller fysiskt attraktiva män också? Det framgick inte, men det kanske ändå är säkrast att byta ner sig?! Tommie är alldeles för snygg 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *