Vinterkubb m.m.

vinterkubb

Bilden ovan är inte så skarp, men den föreställer mig (sittandes eller nå’t) och en viss Elwira spelandes vinterkubb i 13 minusgrader natten mellan lördag och söndag. Jag måste säga att en helg med Stolle & Elwira inte liknade något jag tidigare upplevt, men vi hade jäkligt kul. Vi inledde lördagskvällen lite försiktigt med en trerättersmiddag, sällskapsspel och pilkastning. Därefter hade vi diverse utomhusaktiviteter, utöver kubbspel testade vi bl a att göra snöänglar. Vi klarade faktiskt av ytterligare ett par grenar, som jag av hänsyn till våra gäster (och mig själv 😉 ) inte tänker beskriva här. Ett tips dock: jag och Tommie var lediga i fredags, men ska man träffa Stolle och Elwira på lördagen kan det vara smart att ta en semesterdag på måndagen i stället 🙂

7 svar på ”Vinterkubb m.m.

 1. Jag måste tacka för en sinnesjuk och fantastikt rolig helg! Till mitt försvar kan jag säga att kubb existerar inte ens i det land som jag är uppvuxen i och att jag har aldrig utövat några av nattens aktiviteter innan jag kom till Er. Det är något i luften helt enkelt … eller kan det vara stora mängder vin …eller Stolle… han påverkar mig på ett speciellt sätt:)

 2. Patrik >> Sorry, men jag råkade (ja faktiskt!) radera din kommentar. Svarade med ett personligt mail till dig i stället, kolla så får du se! Blir tvungen att dementera ryktet om nakenrusher runt huset kl: 05.43, då gick jag nämligen och lade mig efter pilkastning och innan dess kubb 🙂

 3. Jag tycker att XXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXX XXXXXXXX XXXXX men XXXXXX XXXXXX XXXX inte XXXXX XXX XXXXXXX kanske XXXXX? Eller? Annars XXXX XXX XXXXXX XXXXXXX kan XXXXXXX.

  Roligt?

  /Saxen

 4. Patrik >> Saxen har hajat precis hur detta funkar!

  / Fru Censur

 5. Tack för en riktigt så skojig helg! Kanongod mat, bästa möjliga sällskap och en hel del gott att dricka..vi kanske borde sparat några droppar till senare tillfälle?
  Enda aktiviteter jag kan (läs: vill) minnas är att jag blev mördad efter cirka 4,5 minut i Assassin, fuskade till mig en seger i Brainstorm, fullständigt sög på pilkastning och antagligen hade förlorat kubben också om inte den arktiska kylan hade slagit till och ordnat en välbehövlig time-out..

  Man kan väl sammanfatta det hela med att det är en j-vla tur att det inte är lördag hela veckan?

 6. Stolle >> Tack själv! Och jag tycker att du sammanfattade det hela rätt bra, framförallt det där med “bästa möjliga sällskap” 🙂
  Kram Helena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *