En helg i stan

plastbrost

Efter några sköna helger på landet var det åter jour-dags för Tommie och vi har således tillbringat helgen i stan. För min del en trevlig after work i fredags, lyckades även träffa några “gamla” vänner (hemvändare från Thailand).

Intressant på krogen numera: fick höra att jag hade “plastbröst” (no way, men damen tog sig för säkerhets skull friheten att känna efter också…) och fick frågan om hur mycket botox och annat jag pulat in i ansiktet. En smärre chock för lilla Storkelina; alla som känner mig vet att a) jag är stolt och nöjd över att vara silikon/botox/restylane-fri och b) jag aldrig skulle sätta kniven någonstans i min kropp frivilligt. Någon föreslog att det var smickrande i fall  folk tror att man är gjord av plast och silikon, kanske det. Ändå lite trist att bli “misstrodd” när man försöker åldras naturligt och med värdighet. Tror jag ska trycka en ny upplaga T-shirts med texten Stolt, silikon- och botoxfri” 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *