Så här gick det

va-smiley

Helgens hockey såg jag intet av, konstaterade bara besviket att LHC slog Skellefteå. De andra kvartsfinalserierna är jag för tillfället rätt ointresserad av, SSK deltar ju som bekant inte…

Veckans Storky en smärre katastrof som vanligt, men den som väntar på något gott väntar som bekant aldrig för länge (?). Nya friska tag nästa vecka!

Melodifestivalens Andra Chansen gick av stapeln i går – blev mycket förvånad över slutresultatet. Var 100% säker på att Lili & Susie + “pilotgänget” skulle gå till finalen i Globen, i stället blidde det Caroline af Ugglas och Sarah Dawn Finer. De två sistnämnda hade förvisso, enligt mitt tycke, de kvalitativt bättre låtarna. Tror dock inte att de har skuggan av en chans i Moskva. Är faktiskt tämligen övertygad om att man gjorde fel när man läste upp resultaten och liksom vände på steken…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *