Blandad kompott

LHC har 2-1 i matcher mot Skellefteå och det känns som ett måste med Skellefteå-seger i kväll för att bibehålla ett gott humör. På fredag drar kvalserien i gång, SSK inleder borta mot Leksand. Därefter följer ännu en superviktig match – AIK hemma på söndag. Landstället får stryka på foten för hockeyn denna gång. Kvalseriens första matcher känns alltför viktiga och “rätt” TV-kanal saknas…

Dessvärre blir det många helger i stan framöver; Tommie kör en innebandy-turné, har jour etc. Hm, ett alldeles eget körkort hade kanske inte varit så dumt? Har ju redan testat, och klarat av, åtminstone en kolmörk natt i min ensamhet på landet. Just ensamhet var kanske inte rätt ordval, jag hade faktiskt den skräckinjagande vakthunden Teo som sällskap 🙂 Tröstar mig med att landet finns kvar och har dessutom hört att det bara är nyttigt att längta.

Känner att man samlar många “vuxenpoäng” numera. Att köpa landställe gav storslam, och i dag när vi var och storhandlade kände jag mig sådär ruskigt mogen. Vem tänkte på vad som fanns i kyl/frys/skafferi när man var runt 20-strecket? Inte jag i alla fall…

Onsdagskram / Storkelina

2 svar på ”Blandad kompott

  1. Det kan hända att klubbarna i Elitserien tar illa upp när du använder benämningen ishockey i samma mening som skällsord som AIK, Leksand och SSK…en mer korrekt och beskrivande benämning av det de håller på med är snarare Rinkbandy? 😉

    Vill ju inte märka ord, men rätt ska vara rätt..

  2. Stolle >> Kommentarer från djurgårdare undanbedes i hockeysammanhang 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *