Uniformer “vi” gillar

sjukskoterskorsexig-sjukskoterska1

Har nu varit ute och surfat igen, i dag på www.expressen.se Är således uppdaterad på vad som gäller beträffande uniformer: brandmännen & sjuksköterskorna är sexigast enligt svenska folket. Även om de aldrig har triggat mig så vet jag att många av mina medsystrar gillar brandmän, osäker på om det är utstyrseln eller innehållet dock… Vet också att sjuksköterskeuniformer förekommer i många sängkammare och finns att köpa i diverse butiker (de som för sexiga underkläder/uniformer eller maskeraddräkter). Fast det är just här jag börjar fundera, uniformerna som säljs för att öka sexlusten påminner ju föga om de som bärs av sköterskorna på vårdcentralen eller sjukhuset. Är det verkligen de raka skjortorna/rockarna i kombination med byxor, vilka bärs i modern svensk sjukvård, som anses vara så sexiga? Eller är det de tajta och urringade “fantasiuniformerna” som avses i Expressens undersökning? Det framgick aldrig, men jag tippar på det sistnämnda alternativet = undersökningen blir något missvisande = illa, illa.

Hoppas att ni har överseende, men i bland bara måste jag ta upp de riktigt viktiga frågeställningarna i denna blogg 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *