Fredagen den 13:e

fredagen-den-13e

Man har ju hört att fredagen den 13:e ska vara en riktig otursdag, men själv är jag ypperligt nöjd med gårdagen. Först en vända till Bishops Arms för lite mat och en öl med Tommie. Ett par jobbarkompisar kom dessutom dit och satte extra krydda på tillvaron. Sedan vidare till en kille i Mariehäll för att kolla på Leksand-SSK i kvalseriepremiären. Det bjöds på underbara snittar, trevligt sällskap och SSK-seger = supernice 🙂 Ärligt talat saknar jag ord för lättnaden som infann sig när slutsignalen gick, grymt skönt var det i alla fall. Segern firades med ytterligare ett besök på tidigare nämnd pub. Fick bland annat i mig en fantastiskt god Toast Skagen och avslutade med en pommes frites med räksallad dränkt i ketchup vid hemgång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *