Lördagsmix

af-ugglas

Caroline af Ugglas

Storky Girl sämre än någonsin – tror faktiskt inte att det blev ett rätt. Skulle ha lyssnat på en storspelande och klok vän och skitit i V75 när det gick i Norge – hade alldeles för dålig koll både på hästar och kuskar… Det var dock nära att jag fick med omgångens största skräll, men enbart för att kuskens syster var ihop med min brorsa någon gång på 1800-talet eller så 😉

Skellefteå slog LHC i dag, vilket betyder att det blir en sjunde och avgörande match på måndag. Även om det på förhand ser ut att bli en tung uppgift så hoppas jag innerligt att Skellefteå slår ut LHC . Skulle göra en viss Storkelina härligt skadeglad!

I kväll har det blivit  lite poker, fantastiskt god coca cola med Melodifestivalen i bakgrunden. Har uppgraderat min negativa syn på af Ugglas låt “Snälla Snälla”, den är faktiskt jättefin = I like. Ända tills för en vecka sedan skar den likt knivar i mina stackars öron, men jag är uppenbarligen inte sämre än att jag kan ändra mig.

Oops, nu vann operalåten… Usch!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *