Nostalgitripp

tommie-dingman

SSK-hjälten Chris Dingman & Tommie firar avancemanget.

Som många vet så har mitt stora hockeyintresse och kärleken till SSK fått sig rejäla törnar säsongen 08-09, har liksom tappat sugen. Var hursomhelst inne på SSK:s hemsida och spanade in forumet = hittade den underbara You Tube-länken nedan. Klacken sjunger Snapsvisan inför matchen Björklöven-SSK, ett par timmar senare var SSK:s senaste avancemang till Elitserien klart. Shit, jag får fortfarande rysningar när jag ser och hör och jag kan lova att det var mäktigt att stå mitt i alltihopa när det begav sig. Till och med hemmapubliken i Umeå applåderade SSK-klackens sång, stort. Titta, lyssna och njut: http://www.youtube.com/watch?v=510csBN2YDo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *