Fritt fall…

kim-wilde

Brittiska sångerskan Kim Wilde, med inte mindre än 10 album bakom sig, var en av mina tonårsidoler. Låtar som Kids in America och Cambodia var världshits och är kända för de allra flesta. Själv hade jag också favoriter som Chequered Love, View From A Bridge, Four Letter Word, You Came m.fl. Under slutet av 80-talet turnerade Kim Wilde världen runt och sågs posera med berömdheter som ex.vis Michael Jackson. Jag blev nästan gråtfärdig när jag såg att Kim Wilde snart kommer hit och spelar igen – på Viking Lines Cinderella den 16 april… Andra storheter som ses på Cinderella i vår är t.ex Larz Kristerz, Barbados, Richard Herrey och Wahlströms – verkar som om fröken Wilde hamnat i dåligt sällskap. Och snacka om att hon åkt fritt fall karriärsmässigt 🙁

Kim Wilde – Cambodia och en liten nostalgitripp à la 80-tal via denna länk: http://www.youtube.com/watch?v=DI2K8d-52rE

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *