Spikmattan

spikmatta

Jag visste inte att jag behövde den förrän några av mina kollegor började prata om den, men nu har den i alla fall anlänt – min nya spikmatta. Shakti-mattan är ingen riktig spikmatta utan en matta utrustad med 6.000 vassa plastpiggar (personligen är jag glad över att den inte är försedd med 6.000 feta spikar eller nubb…). Denna kreation ska, enligt folk som testat den och reklamen (sätter jag mindre tilltro till), bland annat öka blodcirkulationen & syreupptagningen samt frigöra endorfiner. Detta i sin tur ska motverka stress och spänningar och anses ha god effekt ex.vis mot tillstånd som migrän, ischias och depression samt hjälpa mot sömnsbesvär. Med min smärtproblematik (bl a ischias) och tillhörande sömnbesvär är det bara att tuta och köra således. Har redan tagit en “provtur” på 10 min och jäklar vad det pulserade och pumpade på mina ömmaste punkter. Ska bli mycket intressant och se vad lille Shakti kan göra för mig 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *