Smått & Gott

vaffla

I dag är det våffeldagen, men jag känner mig alldeles för lat för att stå och grädda våfflor. Det går ju inte sådär jättefort med två glupska individer som Storkelina & Tommie under samma tak… Faktum är att vi i min familj aldrig uppmärksammade våffeldagen under min uppväxt. Nog åt vi våfflor i tid och otid, men inte på “rätt” dag. Däremot minns jag turerna till Skansen och nygräddade våfflor med grädde och hjortronsylt – mums, jag dreglar 😉 Ska nog åka till Skansen och prova detta igen när det blir lite varmare.

I går spelades den 5:e omgången i kvalserien och SSK mötte Rögle hemma. SSK hade spelet i två av tre perioder – ledde målmässigt – tappade spelet – torskade 🙁 Så jäkla trist! I de fyra första matcherna spelade SSK  uruselt men lyckades ändå vinna, nu höjde man sig flera nivåer och det gick åt skogen…

Ska snart dra till Postens Företagscenter i Hallonbergen för att hämta en försändelse från utlandet (USA). Har återigen beställt från Victoria’ Secret (se länk under Shopping) och fascineras ännu en gång över hur snabbt grejerna levereras. “Over there” är ju ändå en bra bit bort kan man tycka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *