Finanskrisens vinnare?

cell

Annika Östberg, som suttit fänglsad i USA (för medhjälp till mord) sedan 1981, har släppts och är på väg hem till Sverige. Detta efter en överenskommelse med den svenska regeringen. Vad har då hänt? Har amerikanerna plötsligt blivit medmänskliga och vill visa barmhärtighet? Har den sittande regeringens hårda arbete för ett utlämnande lyckats bättre än föregångarnas? Knappast troligt att något av nämnda alternativ ligger i närheten av sanningen. Nix, är fullkomligt övertygad om att Annika Östberg har finanskrisen att tacka för den nya situationen. Det är dyrt att ha folk inlåsta, inte minst i USA. Jag gläds under alla omständigheter med Östberg och hennes familj, för såvitt jag förstått bör hon (i den mån det går…) ha sonat sitt brott vid det här laget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *