Hockeyledigt

hockeysmiley-2

Har nu haft tid att smälta den gångna säsongen en smula, både vad gäller SSK:s framgång i kvalserien, Leksands missade elitserieplats ( 🙂 ) och Färjestads SM-guld. Förr tyckte jag att det var dött och trist under den hockeyfria delen av året – nu tycker jag mest att det är befriande skönt. Ingen oro (utom för att förlora favoritspelare då’ra…) och ingen press = rena semestern. Förvisso så pågår Silly Season (tid mellan säsongerna då transferfönstret är öppet) för fullt, men själv kan jag inte göra annat än att vänta in resultatet av årets lagbygge. Blir spännande till hösten, men för ett tag ska både jag och alla sargade hockeyhjältar ta ett välförtjänt uppehåll.

So Long / Hockey-Lina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *