En dag i livet

numbers1

Har nu deklarerat, både för egen del och för Tommie & hans firma. Känns grymt skönt att ha det bakom mig när helgen kommer 🙂 Ska nu belöna mig med en såpa av medioker kvalitet och sedan en tur på min spikmatta (Shakti-mattan, se inlägg den 23 mars). Jag har inte berättat så mycket om spikmattan, men jag måste säga att den är en STOR tillgång för mitt välmående. Jag vet inte om jag blir friskare & lyckligare (går det?) som utlovat, men jag får i alla fall stunder av riktigt skön avslappning vilket är guld värt. Rekommenderas!

Tidigare i dag talade jag med en god vän och fick höra att han drabbats av svår sjukdom. Jag blev förstås ledsen och orolig även om jag innerst inne tror att allt ska ordna sig till det bästa. Jag är inte sådär väldigt religiös, men min vän finns nu i mina böner (som jag trots allt ber) och förstås i mina tankar. Ta hand om dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *