Ulligt är gulligt

sheep-pig

För den som vill se något mycket annorlunda och tämligen coolt rekommenderas följande länk: http://www.expressen.se/husdjur/1.1550422/ba-ba-vita-gris (tack för tipset Stuart). Jag måste medge att jag först var övertygad om att bilden i artikeln var manipulerad, men icke. Tyvärr framgår det inte vad grisrasen heter, men jag ska göra allt som står i min makt för att få veta mera om detta märkliga djur. Är ytterst nyfiken på om denna ulliga grisvariant accepteras fullt ut i umgänget med andra grisar eller om grisar, likt många människor, är rädda för olikheter. Jag återkommer med ytterligare information så snart jag luskat fram den för jag förstår ju att alla väntar med stor spänning 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *