Vuxenpoäng

allers

I dag har jag samlat massor av så kallade vuxenpoäng och har känt mig så mogen att det nästan varit skrämmande. Hemmet är skinande blankt (till skillnad mot när Stolle gjorde entré i måndags…), vi har storhandlat på Coop (ruskigt moget) och så har jag läst recept och löst korsord i tidningen Allers (jo, på riktigt). Jag prenumererar faktiskt på Allers för korsorden (som jag älskar) och receptens skull. Tommie är mycket nöjd med min prenumeration – han tyckte att det var genant när han tvingades att köpa nämnd tidning till sin väna hustru. Han, som många andra, säger att det är en tidning för gamla tanter (vad menar han?). Inga problem, jag sällar mig SÅ gärna till tantskaran 🙂 Till nästa vinter ska jag köpa broddar också; dessa är förvisso inte för gamla tanter (som många fördomsfulla människor tror) utan för förnuftiga och mogna personer (som jag).

Kramar från den obeskrivligt vuxna Storkelina 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *