Veckans Knas

opilca

När jag gick i skolan hade jag betyg 5 (det högsta på min tid…) i så gott som alla teoretiska ämnen, men det betydde inte att jag var smart. När jag var sisådär 14 år och började tycka att det var intressant att se mig i spegeln gjorde jag en väldigt obegåvad grej… Jag tyckte att jag var torr och fnasig i ansiktet och högg tag i första bästa tub i badrummet – glömde tyvärr att kolla vad den innehöll. Tvättade mig, smorde in mig och gick till sängs. Vaknade nästa morgon – illröd och sårig i hela ansiktet. Jag hade använt krämen Opilca, som är utmärkt för hårborttagning på benen eller under armarna. Kan dock lova att den inte var något för den avsevärt mycket känsligare huden i ansiktet 🙁 Om jag minns rätt så blev jag plötsligt “sjuk” några dagar och därtill lärde jag mig att läsa på förpackningar innan jag smetade in något i ansiktet/stoppade något i munnen etc.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *