Mörkläggning

helena-manipulerad
Ingen blixt här inte!

Jag har en förmåga att, så gott som alltid, se rent jäklig ut på kort – framförallt på “vimmelbilder” tagna med blixt. Detta är något jag alltid varit medveten om, men när jag sagt det så har omgivningen alltid fått fram något i stil med “nä, det gör du inte alls”. För någon vecka sedan var vännen Stolle på besök och vi kikade på bilder från landet. Jag nämnde mitt lilla dilemma för Stolle, som också tenderar att bli en sämre variant av sig själv på kort. Hans kommentar gjorde mig, märkligt nog, jätteglad: “ja, du ser faktiskt ut som ett spöke”. Underbart med en ärlig människa, för det var verkligen sant. Nu menade han inte bara att jag såg för taskig ut, utan även att jag på alla dessa blixtbilder blir vit som ett lakan i ansiktet. Hursomhelst jätteskönt med någon som liksom jag tycker att jag ser något bättre ut i verkligheten än på alla skrämmande spökbilder. Nämnda foton har ju tidigare gett mig värsta komplexen… Framöver är det ändå blixtförbud som gäller 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *