Där jag är – där är solen

tradgardssmiley

I eftermiddag bär det av till landet och det ska bli superskönt 🙂 Enligt väder- prognosen ska det bli sol och 14-15 grader i helgen – strålande väder med andra ord. Ett tips: för den som är osäker på helgväder framöver är det bara att fråga mig, för hittills har jag lyckats pricka in finväder alla helger jag varit på landet. De helger jag tillbringat i stan har vädret däremot varit uselt…

I helgen blir det hårt arbete, men inte för mig förstås 😉 Ska bara koppla av och njuta medan Tommie och medhavd Jonas sätter upp staket. Möjligen kan jag väl ställa upp på att ge gossarna lite god mat, vi får se. Och kanske, kanske att jag ägnar mig åt lite lätt trädgårdsarbete också – om jag orkar vill säga…

Ha det gott! Kram Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *