Sköna maj

Har haft en riktigt skön helg på landet och staketet som skulle sättas upp är till största delen på plats. Nej, faktiskt inte tack vare mig 😉 Det var Jonas & Tommie som arbetade föredömligt hårt – de överträffade såväl sig själva som alla mina förväntningar 🙂

Efter grabbarnas eminenta arbetsinsats belönade vi oss med mat och blöta tillbehör av alla de slag. Så småningom drog jag mig tillbaka för att se slutet av Eurovision Song Contest, men den blev inte riktigt intressant förrän jag fick sällskap. Jonas höll inledningsvis på Turkiet, som hade en snygg sångerska. Det dröjde dock inte länge innan han höll tummarna för rätt många länder (med snygga sångerskor…) så det hela blev hyfsat rörigt till slut. Jag kan i alla fall lova att Jonas och Tommies skruvade kommentarer överglänste själva tävlingen; man kan säga att de gav den en helt ny dimension…

När Tommie & jag skulle gå och sussa imponerades jag av Jonas, som var så pigg att han skulle kolla på en långfilm. Ganska kort därefter hörde jag ljudet från TV:n ackompanjeras av högljudda snarkningar. Kunde således nöjt konstatera att vår gäst inte var ett dugg uthålligare än värdfolket och så’nt är ju viktigt (eller inte…).

jonas-tommie3

Jonas & Tommie förbereder hårt arbete

tommie-jonas4

Tommie & Jonas efter väl förrättat verk

tommie-jonas-stella2

Tommie & Jonas kopplar av med Stella (ölen)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *