För snygg?

jessica-biel21jessica-biel1

Jessica Biel, skådespelerska och ny flickvän till Justin Timberlake (Britney Spears avlagda), har problem: hon är för snygg för de riktigt stora filmrollerna 🙁 “Ja, det är verkligen ett problem”  säger hon i en intervju i tidningen Allure. Om jag helt bortser från den problematik Jessica upplever och bara tittar på bilder av henne konstaterar jag att hon ser jättebra ut, absolut. På den högra bilden ovan, där hon inte är nämnvärt stylad, ser hon dock rätt alldaglig ut. Att Jessica skulle vara så mycket vackrare än andra skådespelerskor att hon enbart p g a det missar filmroller är nog en sanning med modifikation… Kan det vara några andra kvaliteter av relevans i sammanhanget som saknas månne?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *