Festresumé

budmicke2

Bjöd kunder & medarbetare på fest

I går var jag på stor fest i Årsta och det märktes att den anordnades av och riktade sig till folk inom musikbrancshen – scenen som riggats upp var i en dimension god nog för Madonna (som inte närvarade). Scenen äntrades i stället av ett mycket underhållande band, som jag tyvärr glömt namnet på.

Det bjöds på fantastiskt god mat från Texas Long Horn; första gången i mitt liv jag åt revbensspjäll, vilket var en mycket positiv överraskning. I övrigt var det fri bar, Xbox Guitar Hero på storbildsskärm och glada människor som, trots det tråkiga vädret (jo, vi var utomhus), gjorde festen minnesvärd. Det fanns också gott om ställen som gav tak över huvudet när regnet vräkte ner som värst – arrangören hade verkligen tänkt på allt = strålande. Tack för en supertrevlig kväll 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *