Finfrämmande

inga-berndt

Berndt & Inga

Idag fick vi besök av Tommies farmor Inga & farfar Berndt, 89 och 91 år gamla, från Delsbo. Fantastiskt att de tog bilen över 20 mil (enkel resa) för en kopp kaffe hos ett av sina MÅNGA barnbarn och hans fru. Även Tommies faster Marie tittade förbi när hon ändå var ute och åkte mellan Hudiksvall och Gävle, hon behövde ju  “bara” köra 6 mil extra… Mycket trevligt med gäster norrifrån som omväxling 🙂

Som kuriosa kan nämnas att Berndt Sundström är orsaken till flera generationers SSK-hysteri i den Sundströmska familjen. Under 30-talet var Berndt framgångsrik cyklist på elitnivå och en av klubbarna han cyklade för var just Södertälje Sportklubb. Nu vet ni det!

Ett svar på ”Finfrämmande

  1. Tänk vad mycket matnyttigt man kan hitta genom att söka i bloggar efter Södertälje Sportklubb. Kul att se en gammal SSK:are still going strong.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *