Jag undrar

njure

Tidigare i veckan genomgick kronprinsessan Victorias tilltänkte, Daniel Westling, en njurtransplantation. Medan operationen pågick var kronprinsessan på väg till Grönland för representation – sorgligt. Naturligtvis borde hon ha funnits vid Daniels sida under ett så pass allvarligt ingrepp. Antar att det är priset man får betala när man föds kunglig (och behåller sin titel)…

Riktigt sjukt, om än väldigt positivt, är att det blev rusning till Donations- registret sedan Daniel Westlings problematik blev känd. Var det något nytt att det råder stor brist på organdonatorer i världen? Eller beror detta plötsliga uppvaknande på att man hoppas på att få rädda livet på en kunglighet? Skumt är det…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *