Intensiv helg

elitloppet

Fredagens årsmiddag med jobbet åtföljdes av att jag förlorade min plånbok i taxin på väg hem 🙁 Gissa om jag blev glad dagen därpå när polisen ringde och hade såväl plånbok som innehåll i tryggt förvar. Stort tack till den vänliga själ som såg till att jag återfick förlorat gods!

Lördagen och söndagen spenderade jag i huvudsak på Solvalla. Huvudattraktionen var förstås att se ekipaget Torvald Palema och Åke Svanstedt briljera och vinna Elitloppet 2009. Annars trevligt sällskap, gott att äta & dricka och bra sport – ett fantastiskt arrangemang 🙂 Tyvärr också trötta fötter och värkande rygg, men det får man stå ut med en gång om året…

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.