Så rart så!

haftapparat

I dag var det arbete igen och det var nästan skönt efter helgen som varit –  tillbaka till varda’n var/är inte tokigt alls. Fick dessutom uppleva något helt fantastiskt på jobbet, nämligen en ung dam (inga namn här, men hennes alias är Smurfelina) som inte visste hur man fyller på en häftapparat = sött och faktiskt väääldigt gulligt 🙂 Innan trodde jag att typ alla visste hur och var man pular in häftklamrarna, men nu vet jag bättre 😉

Annat nytt under stjärnorna:  i Danmark anordnades “onanimaraton” för andra året i rad. De 25 glada (?) deltagarna lyckades med bedriften att sätta både danskt rekord och världsrekord… Hur sjuk måste man inte vara för att delta i nå’t dylikt?!

2 svar på ”Så rart så!

  1. Till mitt försvar så måste jag hävda att jag ännu inte hade fått en ordentlig kopp morgonkaffe, så hjärnan gick på lågvarv!! 😉

  2. Smurfelina >> Jo, det brukar ju heta så 😉 Jag ska FÖRSÖKA att inte håna dig mer för det där, men jag kan inget lova 🙂 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *