Mixat

eu1

EU är inte min grej...

Fredag och dags för lite avkopplande ledighet, även denna helg hemma i stan. Har inga direkta planer – Tommie ska ut på vift på nationaldagen och själv ska jag se fotbollen (Sverige-Danmark) och störa grannarna med vilda tjut 🙂

Den lilla vinbärssnäckan som råkade hänga med från landet för en vecka sedan återsåg jag igår utanför huset. Jag passade på att fånga in den för flytt till snigeltätare marker en bit bort och kände mig genast bättre till mods. Hoppas bara att den lilla stackar’n inte blir mobbad för att han/hon är lantis…

På söndag är det val till Europaparlamentet och jag, som är EU-negativ, ska för första gången rösta. Jag röstade nej i EU-valet 1994, men nu när vi ändå är medlemmar är det bättre att påverka det lilla man kan än att inte göra någonting alls. Tack för tipset Jonas 😉

Ett svar på ”Mixat

  1. Grattis till Jonas som varit 18 år i många år och delat med sig av sina erfarenheter av demokratiska rättigheter till en mindre belyst Storkelina:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *