Gammal skåpmat

skanna0006

Storkelina modell -88

Hittade lite gamla bilder när jag skulle testa hushållets nya scanner. På bilden ovan kan man nästan (men bara nästan… 😉 ) ana att jag har varit yngre – bilden är ca 20 år gammal. Det intressanta med den är att jag påminns om att jag hade en väldans massa långt hår. Det uppvisades ståendes och liggandes åt alla håll i nyanser som svart, lila, mörkrött osv. Vackert var det inte, men jag var i alla fall inte som “alla andra”, och det var väl det som var poängen gissar jag…

För övrigt rätt kul att kika på foton från förr – så många minnen som dyker upp från tider som sedan länge är mer eller mindre bortglömda. Lite tråkigt med dagens digitala bilder, vilka man alltför sällan gör papperskopior på. Det är definitivt något helt annat att sitta med ett album än att glo på datorskärmen. Fast man kan såklart presentera bilder på ett roligt och snyggt sätt även med datorns hjälp, det har min vän Stolle visat prov på mer än en gång. Gäller “bara” att ha fantasi och ett stort engagemang, egenskaper jag planerar att skaffa (går det?).

Kram Storkelina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *