Musiktipset

gitarrsmiley-2

Den planerade spelningen med Peter Murphy’s Carver Combo Hotel Hellsten i maj ställdes tyvärr in. Onsdagen den 10 juni är det dags för ett nytt försök – denna gång kl: 20.00 på Hotell Scandic Malmen, Medborgarplatsen i Stockholm. Tommie har tyvärr jour, men ryktena gör gällande att det är en annan karl som kan tänka sig att eskortera mig och det skulle ju vara trevligt 😉 Förutsatt att jag inte är helt utslagen efter konferensen med jobbet, men det kan jag faktiskt aldrig tänka mig…

För att provlyssna på Carver Combo-gossarnas musik, klicka på följande länk http://www.myspace.com/petermurphyscarvercombo Låten Bones and Pearls är fortfarande grym 🙂

3 svar på ”Musiktipset

  1. Vet inte om jag pallar att gå på konsert i morgon, dessutom är det ju fotboll… Men om du verkligen vill gå och inte får med dig någon annan kan du ju alltid ringa och försöka övertala mig. 🙂

  2. Jonas >> Pallar nog inte heller efter att ha varit på konferens… Dessutom skulle nog min mamma bli glad om jag hälsar på henne på sjukan i stället. Vi skippar Carver-boysen den här gången och inväntar ny tid & plats. Ha det gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *