Bloggtorka

zlatan

Ute är det regnigt och vått, men själv upplever jag min första riktiga bloggtorka. Inga uppslag och absolut inget särskilt att berätta, vilket kan ha ett samband med att jag inte är på topp fysiskt 🙁 Skulle ha jobbat i dag och hade tänkt gå på en spelning i kväll, men av det blir det intet. Inte heller kommer jag iväg och hälsar på min mamma, som ligger på Röda Korsets sjukhus = uselt…

Kvällen bjuder på ännu en VM-kvalmatch för vårt svenska fotbollslandslag; denna gång möter man Malta. Även om det svenska laget och dess ledning enträget bedyrar att man fortfarande har chansen att nå VM (det krävs ju bara 5 raka segrar…) så känns det redan på förhand tämligen avslaget. Om Zlatan och grabbarna skulle ta sig hela vägen till VM i Sydafrika 2010 vore det ett mirakel och är således inget annat än en utopi 🙁

Läst i tidningarna: censureras. Bara tråkigheter och ond bråd död…

Om framtiden: vem vet, har vi tur kanske nästa inlägg blir lite, lite mera positivt än detta?! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *