Snyggt?

bodybuilder

Kroppsbyggaren John Collins

Kvinnor attraheras i större utsträckning av muskulösa män än av “taniga” enligt en undersökning som gjorts på University of Pittsburgh.  Visst är det fint med muskler och en vältränad kropp, men det finns ju gränser. För egen del skulle det inte krävas alltför mycket innan jag skulle garva läppen av mig alternativt skrika och dra järnet… För mig räcker det nästan med att titta på bilden ovan för att jag ska få kväljningar 🙁 Är inte riktigt säkert på om det är den uppblåsta kroppen eller den påtagliga (och omanliga) fåfängan jag stör mig på, men inte fasen går jag igång på nå’t dylikt. Det är väl tur att vi alla är olika och egentligen behöver jag inte bekymra mig – Tommie verkar faktiskt inte alls vara benägen att bli kroppsbyggare 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *