Dagen efter

att00007

Igår hade vi ordnat möhippa för Anne (se bilden) och jag tycker personligen att den var oerhört lyckad 🙂 Den största motgången var att modern missade att leverera den blivande bruden i tid, vilket gjorde att vi höll på att bomma första inbokade anhalt: bowling på Ballbreaker. Inga problem dock, samtliga var ju kvinnor 😉 Lite stress och allmän hysteri rådde bot på situationen så att Ullis till sist kunde överglänsa oss alla med en hel serie strikes, imponerande!

Make Up Store på Norrlandsgatan sminkades Anne och blev ännu vackrare än hon redan var (bilden gör henne inte rättvisa). Vi andra fick kladda bäst vi ville, men assisterades av proffset som fixat Anne. Resultat: ett gäng dundersnygga pinglor 🙂

Vätskekontroll på puben WC innan vi begav oss till studion hos Ljudolf. Vi fick ett fantastiskt bemötande av Ulf, som bl a lotsade en icke seende Anne nerför världens läskigaste trappa. Vad alla visste utom Anne var att Ulf är blind och att det var hans ögon hon förlitade sig på; grymt kul att se Anne och höra hennes kommentarer. Vi spelade in en CD också, men den blev sådär måste jag säga. Det var inte tekniken det var fel på…

Iförda tjusiga (?) glitterperuker körde vi final på Cliff Barnes där vi käkade och även avslutade kvällen/natten. God mat och trevligt sällskap, men jag kände tydligt att jag har växt ifrån att trängas i stekheta lokaler. Svetten bara rann på oss alla och det kändes inte så fräscht 🙁

Annes outfit – dag: Tiara med slöja och puckar som dinglade i brösthöjd, SSK-tröja med namn & nr och neonrosa tights som korvade sig längs benen. Stilpoäng: 0/10

Annes outfit – kväll: Silverperuk, tiara med slöja, aprikosfärgad blus med puffärmar, tajt svart kjol med vita prickar, neongröna “korviga” tights och ankellånga svarta nätstrumpor. Stilpoäng: 1/10

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *