Tjejsnack?

lovers

Många tjejer förfäras över hur vissa killar sinsemellan diskuterar sina “erövringar”; det handlar vanligtvis om tämligen “lösa” förbindelser. Vad jag tycker är avsevärt värre, och dessutom fruktansvärt respektlöst, är alla de tjejer som tycker att det är okej att diskutera de mest intima detaljer ur sina varaktiga förhållanden. Helst med “gud och alla människor” för att göra det hela riktigt bedrövligt.

Mitt absolut värsta exempel på det sistnämnda är från en tid då jag arbetade på ett företag i Sollentuna. Vi var ofta mellan 6 och 10 tjejer som satt runt ett stort bord och jobbade. Naturligtvis pratades det en hel del under arbetets gång och det var för det mesta bara kul. Vad jag störde mig på var när folk gav alltför utförliga beskrivningar ur sina samliv. Det verkliga bottennappet kom från en tjej som jag här kallar Madame X. Madame X hade den oerhört dåliga smaken att ingående beskriva sin sambos mest privata delar (här får ni använda fantasin…). Det hela skulle inte varit fullt så hiskligt om man aldrig hade behövt se karln, men till saken hör att även sambon var anställd vid vårt företag. Samtliga Madame X åhörare såg honom således dagligen och jag kan tillägga att det var ruskigt svårt att inte fundera över vad hon sagt 🙁

Jag tror tyvärr att det är betydligt flera tjejer än killar som diskuterar intima detaljer ur privatlivet – framförallt när vi lever i relationer. Själv har jag alltid ansett att ett par- förhållande är något mellan de två personer som lever i det. Visst, folk kan ha behov av att prata av sig när de har problem. Man bör dock tänka på att behandla sin partner såsom man själv vill bli behandlad och i första hand reda ut saker med den det berör: partnern. Ömsesidig respekt är fina grejer 🙂

Kram Storkelina / Relationspolisen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *