Lågt på hög nivå

ramsay3

TV3 sänder den amerikanska versionen av dokusåpan Hell’s Kitchen; programledaren heter Gordon Ramsay. Programidén är att 12 kockar, med varierande förkunskaper, tävlar om att leda en nyöppnad restaurang. Inledningsvis är det en lagtävling, men så småningom är det individuella prestationer som bedöms. Enväldig domare är – just det, Chef Ramsay.

På bilden ovan ler Gordon Ramsay, men det händer ytterst sällan i programmet. Nix, där agerar Ramsay alltsomoftast obstinat och låter sin vrede gå ut över deltagarna. Faktum är att det han ägnar sig åt emellanåt närmast kan liknas vid förnedring 🙁 Det sistnämnda gör att många är negativa till Hell’s Kitchen och dess ledare – själv älskar jag hela konceptet 🙂 Det ska sägas att förnedringen i sig kan göra mig illa till mods, men trots detta gillar jag alltså helheten. Dessutom är alla som söker till programmet fullt medvetna om vad det går ut på: skrik, intriger och fula ord = “bra” (läs säljande) TV. Om det inte passar behöver man inte vara med… 

Någon som missat detta? Kolla i kväll kl: 21.00.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *