Stjärnkoll

cindycindy81cindy41

Under 1980-90 talet var Cynthia Ann “Cindy” Crawford en av världens genom tiderna högst betalda fotomodeller. Skönhet ligger som bekant i betraktarens ögon och ingen/inget är vacker(t) i allas ögon, men för min del är Cindy Crawford i allra högsta grad ett skönhetsideal. Faktiskt en av få kvinnor jag utan tvekan och gladeligen skulle byta utseende med. Annars brukar jag alltid vilja ändra på något – ska det va’ perfekt så ska det tänker jag 😉

I dag är Cindy 43 år, gift med Rande Gerber och har två barn. Hon lade modellkarriären på hyllan för nio år sedan och ägnar sig nu bl a åt att sitta i styrelser för diverse välgörenhetsorganisationer. Cindy har även medverkat med små roller i ett antal filmer, men som skådespelerska slog hon aldrig igenom. Lyckligtvis så verkar hon ha så att hon klarar sig i alla fall (i fall nå’n är orolig…) 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *