Lite kärlek

love

Igår var jag ute och käkade lunch med några grabbar från jobbet. Vi pratade om allt möjligt, bl a mäns smak vad gäller kvinnor, varpå jag tog upp något jag läste häromdagen:  att “svenska män är trötta på svenska, bortskämda kvinnor”. Naturligt nog kom vi sedermera in på män som “importerar” kvinnor från andra länder.

Jag som ofta tänker på allt mellan himmel och jord funderade vidare över detta. Vad jag kom fram till? Att helt oavsett vilken typ av partner man söker (undergiven, dominant, omhändertagande osv) så borde väl alla vilja träffa någon av egen kraft, det vill säga utan att betala för en “import”?! Män (och kvinnor?) som skaffar livskamrater från fjärran länder borde väl ha samma önskan om att bli älskade för dem de är som alla andra? Eller fungerar dessa människor annorlunda? Det är ruskigt fascinerande med känslor av olika slag, för förmodligen finns det ingen människa som är den andra lik i detta avseende heller. Och kanske, kanske är jag ute och cyklar på alla sätt och vis 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *