Vackraste bruden

Igår vigdes Anne & Dave – båda heter nu Orberson sma-hjartan2 En fantastisk ceremoni i vacker miljö med perfekt väder, kan det bli bättre?! Och som grädde på moset; den vackraste brud jag någonsin sett. Med den grannaste håruppsättning, smakfull makeup och en bedårande klänning var Anne skönheten personifierad.

Efter vigseln fraktades brudpar och gäster med buss till restaurangen/festvåningen Karinas Kök i Spånga. Här bjöds det på god mat och dryck, musik (bl a Annes tolkning av “En sån karl”) och trevligt sällskap. Tack för en underbar dag och kväll 🙂

Titta och njut av bilderna nedan!

vigsel
Vigsel i trädgården
nyvigda

Nygifta

riset-kommer

Riset kommer

vacker-brud1

Fru Anne Orberson

Ett svar på ”Vackraste bruden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *