Måndagsmix

stekhett

Vi är många som har längtat efter riktig sommarvärme – nu är den här med besked 🙂 Man ska inte klaga, men det är nästan väl varmt om man inte har nära till ett svalkande dopp. Ändå bäst att njuta, för ingen vet hur länge det vackra vädret består…

Efter helgens bröllopsfest och några dagar med dålig matkultur här hemma känner jag mig som ett vandrande Mc Donalds med fullständiga rättigheter; onödigt mycket alkohol i lördags och alldeles för mycket skräpmat (utom på bröllopsmiddagen då’ra) under alltför många dagar 🙁 Hamburgare & pizza kommer inte i min närhet på ett bra tag, det är ett som är säkert.

Har just upptäckt ett smärre mirakel: en orkidé jag fick av Tommies bortgångne morfar Bengt för nästan 5½ år har fått knoppar och tänker blomma. Den har inte blommat på nära 3 år, så jag har behållit den enbart av sentimentala skäl. Helt underbart att se att “någon” tackar mig för det 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *