Gott & Blandat

pet-shop-boys

Pet Shop Boys - ett band med ylande fans?!

På fredag åker vi till landet; första helgen på 6 veckor = ska bli grymt skönt 🙂 Och det ska bli oerhört spännande att se vad som hänt i jordgubbslandet. I bästa fall blir det smarriga efterrätter & smoothies – skulle inte sitta helt fel. Vädret ska enligt prognoserna bli lite sämre, men ett och annat moln lär inte skada i värmen.

I går var Tommie i Göteborg; han hade kört ljusprylar till konserten med Pet Shop Boys. Han tillbringade en hel dag/kväll i en stekhet lastbil, men försökte trots hettan få lite sömn. Inte så lätt, för antingen var det musik eller ylande fans som störde. När Tommie så äntligen kom hem i dag och skulle få vila ut ordentligt blev det inte mycket bättre: 1) 28,4 grader i sovrummet 2) illtjutande barn på gården utanför… Usch vad jag har lidit med min stackars make 🙁

I går när jag var ensam hemma (utom lilla vov då) passade jag på att äta så’nt där som Tommie inte skulle uppskatta. Jag skapade ett helt eget recept med bladspenat, squash, vitlök & citron som gratinerades i ugnen. Shit vad gott det blev! Förutsatt att man gillar smaken av spenat förstås… Denna lilla rätt kommer jag helt klart att göra igen; passar antagligen perfekt till ex.vis fisk om man vill skippa riset/potatisen. Receptet dyker så småningom upp på sidan Mat & Så’nt i fall att någon vågar/har lust att testa.

Ha det gott! / Storkelina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *