Helgresumé

lyktor1

Vackra lyktor på verandan - present från Stolle & Elwira

Kom till landet i fredags eftermiddag och det var alldeles underbart. Efter alltför många veckor med aktiviteter hemma i stan var det superskönt att äntligen få andas ut och bara koppla av. Tommies delikata chili con carne och ett par inspelade avsnitt av serien Hammarkullen och var allt vi orkade med innan det blev tidig sänggång.

Lördagen ägnade vi åt gräsklippning, en god grillmiddag och resten av Hammarkullen innan våra gäster dök upp med husbil vid 22.00-tiden. Det var Patrik, Erica och katten Russin som äntligen kom på besök. De hade med sig champagne, som vi drack till nyplockade jordgubbar, och ett ypperligt Amaronevin till ostbrickan. En vända krocket blev det också (Erica vann) innan det var natti natti framåt morgonen.

I dag åt vi en sen frukost, körde en vända krocket (utan Erica denna gång) och tog en promenad. Därefter några slappa timmar med en och annan tupplur och en gnutta Wimbledonfinal. Sammanfattningsvis: en kanonhelg 🙂

Ett svar på ”Helgresumé

  1. Så Patrik har äntligen fått sin nya tjänstebil? Dessutom med en fungerande GPS så han hittade ut till godset i skogarna runt Uppsala:-)
    Champagne, jordgubbar, ost, Amaronevin och lite överklasssport så som krocket…fint ska det vara:-)

    Federer är tillbaka på sin tron som kungen av tennis, bra jobbat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *