Nytta med nöje

madness1

Tommie hade en period då han lyssnade mycket på skabandet Madness; faktum är att han fortfarande lyssnar på dem titt som tätt. Och vem minns inte det tidiga 80-talets världshit “Our House”?! Som av en slump har Tommie en körning ner till Hultsfred i morgon – gissa vilka som spelar där? Lycka för Tommie och tack vare en snabbtänkt fru (=jag) får han sällskap av ytterligare en vän av Madness, nämligen Jonas 🙂 Ruskigt vad jag är vass på att fixa för andra medan jag själv kommer att sitta hemma och ha det sååå tråkigt… eller bara lugnt och skönt 😉

Saxat från Wikipedia: “Our House brukar spelas på radiostationer som riktar sig till lite äldre publik, till exempel Mix Megapol“. Lite äldre publik? Är det till denna Tommie & Jonas sällar sig nu? Eller är det valet av radiokanal, och inte låtavalet, som styr? Jag låter det sistnämnda vara osagt (och förväntar mig minst en sylvass kommentar från Jonas eller Stolle)…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *