Veckans Knas

pipa

Jag har tidigare nämnt att jag var tämligen skötsam och ansvarsfull under tonåren. Därför ska jag nu skrälla genom att berätta att jag var en gräsrökande yngling; faktiskt långt innan jag provade vanlig tobak. När jag var sisådär 10-11 år gammal täljde min brorsa en käck pipa (det var så’nt man gjorde ute i skärgården på 80-talet 😉 ). Pipan hamnade i händerna på mig och min 2 år yngre kusin Anders och vi var förstås inte sämre än att vi skulle testa den. Vi pulade den full med gräs, mest fröna från hundäxing, timotej och ängskavle, och tände på. Pipan fungerade utmärkt (bra täljt Åke!) och rök kom det i massor. Effekt och/eller njutning? Näää, men vi gjorde det i alla fall ett antal gånger bara för att liksom 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *