Trubbnosiga drömmar

teo-i-husses-famn

Minigris i husses famn?

minigris2

Bostonterrier?

Jag har många gånger fantiserat om att införskaffa en minigris, men insett att det kanske inte är så lämpligt om man bor i lägenhet. Det händer ju alltsomoftast att minigrisen visar sig bli allt annat än just mini… Nu har jag dock börjat drömma igen; detta eftersom granngården på landet verkar hamna i händerna på en grisuppfödare. Kanske skulle jag kunna hysa in en minigris (eller maxigris) där?! Det skulle ju vara himla mysigt att få umgås med en sådan på helger och semestrar 🙂

När jag ändå är inne på ämnet minigrisar så var det faktiskt en liten flicka som trodde att vår bostonterrier Teo var just en sådan. Inte så konstigt kanske med den trubbiga nosen och de märkliga lätena. Jag tror hursomhelst att Teo och en liten gris skulle gå utmärkt bra ihop! Möjligen skulle det bli fullt krig om vem som skulle ligga i Tommies armar – ett krig där även jag skulle vara inblandad 😉

4 svar på ”Trubbnosiga drömmar

  1. Ska genast springa till närmsta Zoo-butik och se om det finns kyskhetsbälten för minigrisar att köpa…

  2. Stolle >> Menar du att vår Teo skulle vara översexuell på nå’t sätt? Eller ännu värre, att någon annan i familjen (typ Tommie) är det? 😉

  3. Tja, kanske bägge två…och de har väl en gemensam nämnare i sina liv..??? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *