Svarta pärlan

klippare

Häromdagen skar vår gamla (såg faktiskt nästan antik ut) åkgräsklippare ihop 🙁 Jag har tidigare alltid ansett sådana vara överflödiga, men har kommit på att de är rätt fiffiga när man har stora gräsytor. Inte så kul att ägna hela helgen åt att klippa gräs när man kommer ut till landet… Hursomhelst, förlusten av den gamla klipparen ledde till inköp av en efterträdare – enligt Tommie vid namn “The black pearl” – och jag tror dessvärre att jag fått viss konkurrens 😉 Har aldrig riktigt förstått vad många grabbar finner så speciellt med hjulförsedda vidunder, men något är det.

3 svar på ”Svarta pärlan

  1. Är det ok om vi i fortsättningen kallar Tommie för Ronald Miller??? :))

  2. Ken1 >> Absolut! 🙂 Fast vilken Ronald Miller tänker du på? Den där “ocoola” eller?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *